MENU WEEKENDOWE (18-20 MAJA)

W La Siarrra wiosna rozgościła się na dobre! W ten weekend kuchnia serwuje:

  • KREM ZE SZPARAGÓW z serem camembert i pikantnym chipsem pepperoni
  • SAŁATKA Z KALMARAMI grillowane szparagi, prażone pestki dyni, wędzony łosoś, owoce, focaccia
  • PIECZONY DORSZ w sosie pomidorowo-tymiankowym, oliwki, pomidorki cherry, kapary, szparagi, sałatka z rukoli i koziej fety
  • PIERŚ Z KURCZAKA z kozim serem, ananasem i żurawiną, sałatka wiosenna, pieczone ziemniaczki

DESERY:

  • Panna cotta z musem malinowym lub mango, lodami śmietankowymi lub czekoladowymi, bita śmietana, mix orzechów
  • Deser lodowy z musem malinowym lub mango, lodami śmietankowymi lub czekoladowymi, bita śmietana, mix orzechów
  • Creme brulee
  • Pana cotta