MENU WEEKENDOWE (20-22 kwietnia)

W ten weekend rządzić będzie u nas ćwierć kilogramowy stek z dojrzewającej polędwicy wołowej w kruszonce ziołowej. Towarzyszą mu grillowane szparagi, puree musztardowo-orzechowo oraz sos pizzaola! 

Zapraszamy także na:

  • Krem z kukurydzy: mleko kokosowe, chili, opruszony nachosami, parmezanem i czerwonym pieprzem
  • Wiosenną sałatkę z grillowanym łososiem: pak choi, papryka, szparagi, owoce, płatki parmezanu, focacciaTagliatelle nero: z krewetkami tygrysimi, kalmarami, pi
  • kantną kiełbaską chorizzo, świeży szpinak na oliwie pietruszkowo-czosnkowej, pomidorki cherry, parmezan

Desery:

  • Panna Cotta z musem malinowym lub mango, lodami śmietankowym lub czekoladowymi, bita śmietana, mix orzechów
  • Deser lodowy z musem malinowym lub mango, lodami śmietankowymi lub czekoladowymi, bita śmietana, mix orzechów
  • Creme Brulee
  • Sernik Bailey’s
  • Sernik Amaretto