W ten weekend rządzić będzie u nas ćwierć kilogramowy stek z dojrzewającej polędwicy wołowej w kruszonce ziołowej. Towarzyszą mu grillowane szparagi, puree musztardowo-orzechowo oraz sos pizzaola!
Zapraszamy także na:
- Krem z kukurydzy: mleko kokosowe, chili, opruszony nachosami, parmezanem i czerwonym pieprzem
- Wiosenną sałatkę z grillowanym łososiem: pak choi, papryka, szparagi, owoce, płatki parmezanu, focacciaTagliatelle nero: z krewetkami tygrysimi, kalmarami, pi
- kantną kiełbaską chorizzo, świeży szpinak na oliwie pietruszkowo-czosnkowej, pomidorki cherry, parmezan
Desery:
- Panna Cotta z musem malinowym lub mango, lodami śmietankowym lub czekoladowymi, bita śmietana, mix orzechów
- Deser lodowy z musem malinowym lub mango, lodami śmietankowymi lub czekoladowymi, bita śmietana, mix orzechów
- Creme Brulee
- Sernik Bailey’s
- Sernik Amaretto