W La Siarrra wiosna rozgościła się na dobre! W ten weekend kuchnia serwuje:
- KREM ZE SZPARAGÓW z serem camembert i pikantnym chipsem pepperoni
- SAŁATKA Z KALMARAMI grillowane szparagi, prażone pestki dyni, wędzony łosoś, owoce, focaccia
- PIECZONY DORSZ w sosie pomidorowo-tymiankowym, oliwki, pomidorki cherry, kapary, szparagi, sałatka z rukoli i koziej fety
- PIERŚ Z KURCZAKA z kozim serem, ananasem i żurawiną, sałatka wiosenna, pieczone ziemniaczki
DESERY:
- Panna cotta z musem malinowym lub mango, lodami śmietankowymi lub czekoladowymi, bita śmietana, mix orzechów
- Deser lodowy z musem malinowym lub mango, lodami śmietankowymi lub czekoladowymi, bita śmietana, mix orzechów
- Creme brulee
- Pana cotta